Jun 09 2009

order Proscar

isabel_erotracks_interview


Isabel, kun je ons wat vertelen over je achtergrond?
Ok, ik ben in Tegelen geboren en woon momenteel in Venlo. Ik zit inmiddels alweer ruim 15 jaar in het vak. Ik doe alleen aan SM, waar ik dan de dominante partij ben, de Meesteres dus. Ik hou van de bizarre kant van erotiek, heb veel kinky fantasieen en ik hou echt van SM. Ik werk alleen in de regio Venlo.

buy Plavix

Wat deed je voordat je actief werd als meesteres?
Nou, ik werd op m’n zestiende al moeder, dus heb niet echt veel tijd gehad om te werken. Ik heb wel een tijdje in de horeca gezeten.

Waarom besloot je dit werk te gaan doen?
Het erotische wereldje trok me enorm aan. Ik bezocht vaak parenclubs, en via dat wereldje ben ik een tijdje gaan strippen. En via het strippen kwam ik in aanraking met een dame die als SM-meesteres in een club werkte. Uit pure nieuwsgierigheid ben ik toen eens gaan kijken. Er ging een wereld voor me open! Dit was zo anders dan het gewone recht-op-en-neer werk. Hier werd een spel gespeeld, fantasieën werden waargemaakt. Heel spannend allemaal.

Hoe was je eerste ervaring met een klant?
Even denken, want dat is alweer 15 jaar geleden… Het was eigenlijk een gewone date, niets speciaals. Het was een oudere, lieve man kan ik me herinneren. Na die eerste keer dacht ik ‘Yes! Hier ga ik mee door!’.

Zijn er klanten die je je heel goed herinnert?
Klanten die me met respect behandelen en die in zijn voor een grapje, dat zijn de leukste.

Wat is jouw eigen favoriete seksuele fantasie?
Ik zit vol met stoute fantasieën! Maar mijn favoriete fantasie is het, om als een hogepriesteres een slaaf te offeren aan Satan. Of om als een strenge politieagente iemand te verhoren.

buy Cialis super active

Wat heb jij je klanten te bieden wat andere dames niet hebben, denk je?
Nou, andere SM-collega’s doen nooit iets niets op erotisch gebied, het blijft bij hen altijd puur bij SM. Maar ik doe dus wel aan erotiek en ga zelfs intiem, men mag mij aanraken en er is lichamelijk contact.
Ik ben een specialiste in vernedering, plassex, bondage , rollenspel, anaal onderzoek, soms de wat hardere SM en electronaalden. Mijn slaven zijn dan ook niet snel met me klaar, haha.

Ben je getrouwd, of heb je een vriend?
Ja, ik zit in mijn derde huwelijk, we zijn in 2002 in een SM-achtige en kinky sfeer getrouwd hier in Venlo. Onze gasten liepen in lak, rubber of leren outfits op het gemeentehuis rond, en de ambtenaar bond met een touw onze polsen aan elkaar. Mijn man en ik delen heel veel, hij respecteert mijn werk en vertrouwt me.

Ga je vaak naar kinky party’s of parenclubs?
Ja, we bezoeken vaak parenclubs, en in het verleden organiseerden we ook wel kinky en SM-party’s. Maar momenteel zoeken veel stellen de privésfeer op, het zgn. thuis daten. Het party-gebeuren ligt daardoor een beetje op zijn gat..

Hoelang sta je al op kinky.nl?
Al vanaf het begin, kinky.nl is DE site om te adverteren. Er is een leuk team van moderators, een gezellig forum en de meeste klanten die ik krijg komen via kinky.nl. Ik vind kinky.nl een zeer vrouwvriendelijke site waar ook goed geluisterd wordt naar de dames.

Tot slot, wil je wat zeggen tegen de lezers van Erotracks.nl?
Sommigen mannen hebben wel eens vooroordelen omtrent SM. Ik zou willen zeggen: kom eens langs en probeer het eens uit! Bij mij kun je een spel beleven zonder pijntoestanden. Je kunt beter spijt hebben van dingen die je hebt uitgeprobeerd, dan van dingen die je juist nooit heb geprobeerd!

Bedankt voor dit openhartige gesprek, Isabel!

Klantje Mara schrijft over Meesteres Isabel op Hookers.nl:
“Isabel is een kanjer! Ik ken haar nog uit de tijd dat ze bij DP in Valkenswaard werkte!
Heb daar regelmatig een spel met haar samen gespeeld. Ben ook een paar keer in haar huidige studio geweest waar ze me als slaaf heeft behandeld. Ze is grote klasse en speelt met passie.”

Klantje Wimwim schrijft over Meesteres Isabel op Hookers.nl:
“Mrs Isabel stond al zo’n twee jaar op mijn persoonlijk verlanglijstje om eens te bezoeken. Na gisteravond heb ik er spijt van dat ik haar niet eerder heb bezocht: want het was namelijk in één woord GRANDIOOS! Mrs Isabel is een elegante erotische verschijning, uitermate ervaren, een geraffineerde en creatieve domina die uiterst gedreven met enorme toewijding het SM-spel met je speelt. Vooraf aangegeven grenzen worden gerespecteert en wensen worden op inventieve verrassende wijze ingevuld. Erotisch, soft, hard SM, nursing, occult, bizar of welke fetisj je maar hebt: Isabel weet er wel raad mee! Een (h)eerlijke warme persoonlijkheid die je intens laat genieten van haar handelingen.”

Isabel ontmoeten? Surf dan snel naar kinky.nl of hookers.nl!

Gepost door pieter in: